Lars Johan Bjørkevoll – Founder & CEO i ScaleupXQ

Bli kjent med en som lever- og ånder Go-To-Market B2B Salg.

Som Founder og CEO hos ScaleupXQ har Lars Johan Bjørkevoll assistert hundrevis av norske og internasjonale oppstartsbedrifter med skalering av salg og sikring av repeterbar inntekt.

Hvorfor ScaleupXQ?

Før ScaleupXQ ble til holdt Lars Johan en rekke ledende stillinger i internasjonale vekstselskaper innen media, teknologi og salg, og gjennom dette akkumulerte han verdifull kunnskap tilknyttet global ekspansjon. Dette ledet igjen til muligheten som Chief Growth Officer i den norske suksesshistorien Xeneta. Etter dette påtok han seg ansvaret for å veilede startups som mentor i blant annet Runway FBU og akseleratorer som Katapult, Antler og TheFactory.

Ønsket om å assistere startups med kommersiell skalering ble til slutt for stort, og i 2018 grunnla han salgsorganisasjonen ScaleupXQ – et initiativ for å støtte kommersiell akselerering i startups i Norge og Norden, og senere på et globalt plan.

ScaleupXQ har de 5 siste årene vokst til å bli en ledende aktør i tidligfase marked for de mest innovative B2B SaaS produktene i Norden, men har de senere årene arbeidet med hundrevis av internasjonale startups- og scaleups.

Ekspertisen vår i go-to-market stadiet og vår situasjonsbaserte tilnærming til outsourcing av salg hjelper deg å akselerere din virksomhet for skalering, optimaliserer salgsinnsatsen din og utvikler repeterbar inntekt for videre vekst.


Bli en del av 100+ ambisiøse startups som vokser sammen med ScaleupXQ!

Hidden
Hidden
Hidden
Agree to Privacy Notice.
Signup for our email newsletter for insights and announcements from ScaleupXQ!
Ved å sende inn dette skjemaet tillater du ScaleupXQ å behandle og lagre informasjonen din.
For informasjon om våre personvernpraksiser og forpliktelse til å beskytte ditt personvern, vennligst se vår personvernerklæring - https://scaleupxq.com/privacy-notice/.

Trimmed Logo Maindeck
Trimmed Logo Mixmove
Trimmed Logo Monetor
Trimmed Logo playpulse
Trimmed Logo Gobi
Trimmed Logo Smart
Trimmed Logo ScoutDI
Trimmed Logo Katapult
Trimmed Logo Vilect
Trimmed Logo Upwave
Trimmed Logo Strise
Trimmed Logo Startuplab
Trimmed Logo Scanreach
Trimmed Logo Xeris
Trimmed Logo Masterblaster
Trimmed Logo Plaace
Trimmed Logo Lexolve
Trimmed Logo KVS Technologies
Trimmed Logo Buyco
Trimmed logo Chord
Trimmed Logo Dintero
Trimmed Logo Factlines

Kundehistorier

ScaleupXQ-teamet er høyst profesjonelle og deres evne til å lære komplekse industrier og produkter er bemerkelsesverdig. De har gjort Maindeck til en profesjonell salgsmaskin og å arbeide med de har bidratt direkte i en suksessfull finansieringsrunde.

Sasan Mameghani CEO, Maindeck

Katapult VC har hatt et solid og kraftig partnerskap med ScaleupXQ gjennom årene. ScaleupXQ har arbeidet med startups som går gjennom Katapult akseleratoren, og gir de praktisk veiledning om hvordan å skalere salg og oppnå kommersiell vekst.

Nina Heir CEO, Katapult Accelerator

Å arbeide med ScaleupXQ har vært avgjørende for Monetor – fra å definere, teste og spore målsettinger, til å eksperimentere med hvilke kundesegmenter som er klare til å kjøpe vårt produkt. Vår pipeline har sett enorme forbedringer som resultat.

Kevin Graeter CEO, Monetor

ScaleupXQ har gitt bedriftene i porteføljen vår kunnskapen, verktøyene og ressursene som trengs for å skape en strukturert tilnærming til skalering av salg. Jeg er høyst imponert over evnen deres til å gjøre innholdet deres relevant for alle bedrifter, uansett industri og størrelse.

Lene Haaland Senior Manager, Antler

Vi ville ikke hatt kapasiteten til å strukturere utgående salgstiltak på dette nivået alene. Resultatet av å arbeide med ScaleupXQ er en økt bevissthet om KVS Technologies i markedet og åpne linjer av kommunikasjon med mange potensielle kunder.

Cato Vevatne CEO, KVS Technologies

Salgsriggen som ble bygget for oss har betydelig økt veksten av pipelinen vår. Vi har også vært i stand til å dekke en stor del av markedet raskt, som har gitt oss et nivå av interesse som vi ikke hadde fått til på egenhånd.

Jon Loken CEO, Chord X

ScaleupXQ ble anbefalt av noen vi stoler på og vi er veldig fornøyde med resultatene de har levert. ScaleupXQ-teamet er en profesjonell servicepartner vi har tenkt til å beholde – pålitelige, dedikerte, støttende.

Michael Gunne SparesCNX

ScaleupXQ’s Tilnærming

Go-to-market stadiet brytes ned i tre spesifikke intervaller for å støtte rask vekst av pipeline, fokusert salgsinnsats, strømlinjeformede salgsprosesser, og et høyst effektivt salgsteam.

Akselerer

Gjennom segmentering av markedet finner vi alle potensielle kunder som vil ha produktet eller tjenesten din som den er i dag.

 • Utvid pipelinen din
 • Skisser din ICP
 • Etabler en lead-gen prosess
 • Innhøst salgsdata

Optimaliser

Maksimer salgsinnsatsen din ved å gjøre om leads til virksomhet og bruk salgsdataene dine til å forbedre salgseffektivitet.

 • Utvikle muligheter
 • Avgrens din ICP
 • Bevis salgsprosessen
 • Oppdag potensielle gevinster

Gjenta

Forutsigbar inntekt er resultatet av repeterbar salgsinnsats. Kontinuerlig sikre avtaler og styr ditt eget salgsmaskineri.

 • Sikre flere avtaler
 • Ta datadrevne avgjørelser
 • Strømlinjeform salgsmaskineriet
 • Bekreft riktig ICP

Hvem er med på laget?